Медицински център "Матев"

16 години опит, гарантиран резултат

Над 25 000 пациенти


Над 6 000 процедуриХотел Верея


За пациентите на д-р МАТЕВ и техните придружители хотел ВЕРЕЯ в центъра на Стара Загора предоставя 10% отстъпка от цените си за нощувка. Необходимо е пациентите на д-р МАТЕВ да представят на регистратура бележка с неговия подпис и печат, заедно с трите имена на нощуващите, както и броя нощувки.

Хотел ВЕРЕЯ се намира в идеалния център на града, на 15 минути пеш от клиниката на д-р Матев.

За повече подробности, снимки на стаите и подробен преглед на условията, предоставяни от хотел ВЕРЕЯ,  натиснете ТУК: http://www.hotel-vereya.com/

Хотел Форум


За пациентите на д-р МАТЕВ и техните придружители хотел ФОРУМ в центъра на Стара Загора предоставя 10% отстъпка от цените си за нощувка. Необходимо е пациентите на д-р МАТЕВ да представят на регистратура бележка с неговия подпис и печат, заедно с трите имена на нощуващите, както и броя нощувки.

Хотел ФОРУМ се намира в центъра на града, в непосредствена близост до величавите руини на градския Форум на древния град Аугуста Траяна, на пет минути пеш от клиниката на д-р Матев. Сградата е реставрирана къща, построена през 1891 и обявена за паметник на културата.

За повече подробности, снимки на стаите и подробен преглед на условията, предоставяни от хотел ФОРУМ,  натиснете ТУК: http://www.hotelforum.bg